I DRIVE 120 kapsul

39.90

➡️ Neverjeten izdelek za “turbo absorbcijo” hranil v mišice ⤵️

  • poveča absorbcijo intramuskularnim OH,
  • poveča absorbcijo aminokislinam,
  • poveča absorbcijo kreatinu.
  • Za vrhunsko regeneracijo, rast mišične mase,
  • za zmanjšano kopičenje maščobe

Opis

I DRIVE GDA je sredstvo za učinkovito distribucijo glukoze, ki je namenjeno izboljšanju učinkov inzulina v telesu. Telesu pomaga optimalno shranjevati glukozo, ki jo prenaša kot glikogen (GDA) v mišice, namesto da bi jo shranil kot maščobo, kar ustvari učinkovito črpalko za kopičenje glikogena v mišice in posledično izboljša rast mišic in zmanjša kopičenje maščob. Učinkovit je tudi pri izboljšanju regulacije sladkorja katero si želimo vsi na naraven način.

120 kapsul/ 120g/ 60 odmerkov

INZULIN +GDA

KLJUČNE PREDNOSTI I DRIVE:

  • Podpora za bolj učinkovito absorbcijo vseh mikro in makro hranil v celice. Testirano za športnike.

PREDLAGANA UPORABA I DRIVE

Za najboljše rezultate vzemite 1 odmerek, 20 minut pred vsakim obrokom z ogljikovimi hidrati ali pred vadbami v kolikor uporabljate izdelek z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov, še posebej učinkovit pa je po vadbi v kombinaciji s katerim izdelkim z visoko vsebnostjo hranil OH ali OH z ostalimi hranili. (https://www.vitja.si/izdelek/carb-x-1-2kg) med vadbo ali izdelek na osnovi obnovitve (https://www.vitja.si/izdelek/critical-mass-6kg). Zelo učinkovito deluje z izdelkom kot je CRITICAL MASS, ki vsebuje ogromno sestavin za povečanje mišične mase, saj I-DRIVE kot je omenjeno izboljša in poveča absorbcijo hranil v mišice. Z I-DRIVE boste lažje in hitreje pridobivali na mišični masi in bolj učinkovito izgubljali maščobo. Vrhunska kombinacija za vse športnike in rekreativce.

➡️ Carb-X ™ visoko razvejani ciklični dekstrinski ogljikovi hidrati (Cluster Dextrin®) so zelo topni in zagotavljajo hiter vir energije. Carb-X OH so optimalni za mešanje z BCAA Amino-Hydrate in/ali Amino Fuel EAA. ZAKAJ? Ker je to najboljša kombinacija za konstantno raven energije zaradi cikličnih dekstrinov v kombinaciji z elektroliti in aminokislinami.

➡️ Critical Mass ™ je preprosto najljubši in najbolj zanesljiv dodatek za  pridobivanje mišične mase v Združenem kraljestvu. Uporablja najkakovostnejše sestavine, ki so bile skrbno izbrane zaradi zagotavljanja kakovostnega PRIDOBIVANJA PUSTE MIŠIČNE MASE, ki vam omogoča, da lažje dosežete dnevno zastavljeno kvoto kalorij.Critical Mass z novo izboljšano formulo z manj sladkorja, vsebuje 42g hitro in počasneje prebavljivih beljakovin na odmerek. Vključuje tudi ISO-XP 95% izolat beljakovin sirotke.

TESTIRANO ZA PROFESIONALNE ŠPORTNIKE

Vsaka serija I Drive se testira na prepovedane snovi v okviru nadzorovanega programa. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v akreditiranem laboratoriju ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri športnikih.

Opozorilo

Ne kombinirajte I Drive z zdravili, ki se izdajajo na recept, ali z zdravili za odstranjevanje glukoze. Pred uporabo tega zdravila se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali če dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-e) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.