Akcija!

PUMP 3G- ZERO (brez kofeina)

34.90 29.90

PUMP 3G-ZERO je različica PUMP 3G brez kofeina

375g/ 50 odmerkov

➡️5g citrulina/3g AAKG/3g kreatina/2g beta-alanina⤵️

Ključne prednosti PUMP 3G:

  • Kofein prispeva k povečanju vzdržljivosti
  • Kreatin monohidrat povečuje telesno zmogljivost pri zaporednih vajah kratkotrajnih vaj z visoko intenzivnostjo
  • Vitamin B12 prispeva k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti
  • Testirano za profesionalne športnike
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

Opis

PUMP 3G-brez kofeina 375G

Preworkout- Next generation

375g/50 odmerkov

5g citrulina/3g AAKG/3g kreatina/2g beta-alanina

PUMP 3G ZERO  različica PUMP 3G BREZ KOFEINA je zdaj bolj koncentriran preworkout kot kdajkoli prej, založen z množico najbolj priljubljenih in raziskanih sestavin, ki pomagajo izboljšati pump, fokus in zmogljivost.

PUMP 3G je bil oblikovan, medtem ko je bil pump faktor prednostno razvrščen na vseh stopnjah razvoja, da bi povečali njegov učinek, kljub temu da je brez močnih stimulansov, zaradi česar je idealen za večerne treninge.

Ključne prednosti PUMP 3G- ZERO:

  • Brez kofeina in stimulansov-idealen za večerne treninge
  • Kreatin monohidrat povečuje telesno zmogljivost pri zaporednih vajah kratkotrajnih vaj z visoko intenzivnostjo
  • Vitamin B12 prispeva k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti
  • Testirano za profesionalne športnike

Priporočena uporaba Pump 3G-ZERO:

En odmerek 15 g pump 3G (2 merici) zmešajte s 200 ml hladne vode 30 minut pred vadbo in takoj zaužijte.

*Merice so približno merilo, zaželjena je uporaba tehtnice

Prehranske lastnosti PUMP 3G-ZERO:

na (100 g) na obrok (15 g) * RI%
Energija 71 kJ / 17 Kcal 11 kJ / 3 Kcal
Maščobe 0 g 0 g
od tega nasičene 0 g 0 g
Ogljikovi hidrati 4,2 g 0,63 g
od tega sladkorji 0 g 0 g
Vlakno 0 g 0 g
Proteini 0 g 0 g
Natrij 1,137 g 0,171 g
Sol ekvivalentna 2,843 g 0,426 g
Citrulin malat 2: 1 33,3 g 5 g

AAKG 20 g 3 g
Kreatin monohidrat 20 g 3 g
Beta-alanin 13,33 g 2 g
Taurin 1667 mg 250 mg
L-tirozin 1667 mg 250 mg
AstraGin® 333 mg 50 mg
BioPerine® 33 mg 5 mg
Vitamin B3 400 mg 60 mg 375
Vitamin B12 333 mcg 50 mcg 2000
* Referenčni vnos

 

Sestavine PUMP 3G-ZERO:

(okus fruit burst)
Citrulin malat 2: 1, arginin alfa ketoglutarat (AAKG), kreatin monohidrat, beta-alanin, naravni okus, regulatorji kislosti (citronska kislina, natrijev bikarbonat), brezvodni kofein, silicijev dioksid, kalcijev silikat, vitamin B3 (nikotinamid), BioPerine® (Izvleček črnega popra), sladilo (sukraloza), AstraGin® (izvleček Astragalus & Panax Notoginseng), naravna barva (rdeča pesa), vitamin B12 (cianokobalamin).

(Icy Blue Raz)
Citrulin malat 2: 1, arginin alfa ketoglutarat (AAKG), kreatin monohidrat, beta-alanin, naravni okus, regulatorji kislosti (citronska kislina, natrijev bikarbonat), brezvodni kofein, silicijev dioksid, kalcijev silikat, vitamin B3 (nikotinamid), BioPerine® (Izvleček črnega popra), sladilo (sukraloza), AstraGin® (izvleček Astragalus & Panax Notoginseng), naravna barva (spirulina), vitamin B12 (cianokobalamin).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka sestavina Pump 3G-zero je pod strogim nadzorom in testiranjem prepovedanih snovi pred proizvodnjo v okviru nadzorovanega programa. Končni izdelki se nato proizvajajo in pakirajo v akreditiranem laboratoriju ISO 22000, BRC, GMP in Halal, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varni za uporabo pri športnikih.

Opozorilo:

Pred uporabo Pump 3G-zero se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali če dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-e) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Vsebuje kofein (250 mg na obrok). Tega zdravila ne smete uporabljati v kombinaciji s kofeinom ali stimulansi iz drugih virov. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke.
APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Dodatne informacije

Okus

FRUIT-BURST, ICY-BLUE RAZ