SHED H2O

39.90

SHED H2O za izločanje odvečne vode iz telesa

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Dodano se 50 mg AstraGin®
  • Krom prispeva k presnovi makrohranil
  • Priljubljen med posamezniki, ki si želijo izločiti presežek vode
  • Testirano za športnike

certifiedgmp

Kategorije: , ,

Opis

Shed H2O Water Out Complex je sestavljen iz različnih najbolj priljubljenih dobro raziskanih sestavin, da bi zagotovil maksimalne rezultate.

Kompleks za izpust vode
180 kapsul | 30 Obroki
Shed H2O Water Out Complex je sestavljen iz različnih najbolj priljubljenih dobro raziskanih sestavin, da bi zagotovil maksimalne rezultate.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Dodano se 50 mg AstraGin®
  • Krom prispeva k presnovi makrohranil
  • Priljubljen med posamezniki, ki si želijo izločiti presežek vode
  • Testirano za športnike

Priporočena uporaba:

Zjutraj zaužijte po en obrok (6 kapsul), najbolje z živili.

Hardcore User: tekmovalni športniki lahko vzamejo dodatno službo 6-8 ur po prvem serviranju. Vedno jemljite Shed H2O z najmanj 500 ml vode. (Priporočamo dnevni vnos vsaj 2 litrov vode med uporabo Shed H2O).
PREHRANSKE INFORMACIJE. \ T
Velikost serviranja: 6 Kapsule – Vročanje na posodo: 30

na obrok * RI%
Ekstrakt dandelija 2000 mg
Izvleček iz brinovega sadja 500 mg
Quercetin 500 mg
Ekstrakt semena zelene 500 mg
Ekstrakt preslice 400 mg
Himalajska rožnata sol 300 mg
Uva Ursi ekstrakt 250 mg
Urtica Dioica ekstrakt 250 mg
Buchu Leaf Extract 100 mg
Kofein 80 mg
AstraGin® 50 mg
Krom 600 mcg 2500%
* Referenčni vnos

Sestavine Shed H2O:

Ekstrakt masla (Taraxacum), ekstrakt brina (Juniperus Communis), kvercetin, ekstrakt semena zelene (Apium Graveolens), ekstrakt preslice (Equisetum), himalajska roza sol, ekstrakt Uva Ursi (Arctostaphylos Uva-ursi), izvleček koreninice koprive (Urtica) Dioica), ekstrakt listov Buchu (Agathosma Betulina), brezvodni kofein, AstraGin® (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus), krom pikolinat. Druge sestavine: rastlinska kapsulasta lupina (hidroksipropilmetil celuloza, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid).

Opozorilo:

Pred uporabo Shed H2O se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali če dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-e) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Vsebuje kofein (80 mg na porcijo). Tega zdravila ne smete uporabljati v kombinaciji s kofeinom ali stimulansi iz drugih virov. Dnevnega vnosa 400 mg kofeina ne smete prekoračiti. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

GMP

Ta izdelek je bil izdelan v obratu GMP pod strogim nadzorom kakovosti, ki zagotavlja dosledno visoko kakovost, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet (MA) ali specifikaciji proizvoda.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.