Akcija!

ABE GEL-PREWORKOUT GEL BOX (20X60G)

49.90 39.90

ABE PREWORKOUT GEL BOX

(20X60G)

ABE Ultimate Pre-Workout Geli prinašajo edinstveno mešanico najpomembnejših in raziskanih aktivnih sestavin, ki zmanjšujejo utrujenost in bolečine v mišicah ter zagotavljajo nenehno osredotočenost v času vašega treninga, kar poveča vašo zmogljivost med treningom.

Ključne prednosti:

 • Poveča telesno zmogljivost med visoko intenzivnim treningom
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za odpiranje dihalnih poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast)
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in bolečin v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • Prispeva k tvorjenju rdečih krvničk
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)

Počisti

Opis

OPOZORILO: MOČAN UČINEK

ABE GEL Ultimate Pre-Workout Geli prinašajo edinstveno mešanico najpomembnejših in raziskanih aktivnih sestavin, ki zmanjšujejo utrujenost in bolečine v mišicah ter zagotavljajo nenehno osredotočenost v času vašega treninga, kar poveča vašo zmogljivost med treningom

#ABEgel

Ključne prednosti Abe gela:

 • Poveča telesno zmogljivost med visoko intenzivnim treningom
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za odpiranje dihalnih poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast)
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in bolečin v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • Prispeva k tvorjenju rdečih krvničk
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)

ABE gel ultimativni preworkout na tržišču z dodanim Teakrinom za večjo zmogljivost med treningom.

ABE gel prinaša edinstveno mešanico najpomembnejših in najbolj raziskanih aktivnih sestavin, ki pomagajo povečati telesno zmogljivost *, zmanjšajo utrujenost in bolečine v mišicah * ter zagotavljajo nenehno osredotočenost skozi celoten trening, da lahko karseda maksimalno izkoristite potencial svojega telesa. A kot sami veste, dejanja povedo več od besed. Dokaz zato, najdete v samem izdelku, po obsežnih raziskavah, natančnem oblikovanju in preciznem laboratorijskem testiranju, ABE gel  govori sam zase. Preizkusite ga in nas obveščajte o svojem napredku.

#appliednutrition.si

ABE gel z dodanim Teakrinom, na katerega tudi po redni uporabi ne boste razvili intolerance kot npr. v primeru kofeina, je daleč najboljši pre workout gel, kar smo ga kadarkoli imeli priložnost preizkusiti.

 • Vsebuje 3,25 g kreatina na dnevni odmerek. Kreatin povečuje telesno zmogljivost pri kratkih, zaporednih in zelo intenzivnih telesnih naporih (*Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 3 g kreatina.)
 • Vsebuje vitamina B3 in B12, ki prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
 • Vitamin B12 prispeva tudi k normalnemu nastajanju rdečih krvničk
 • S halal certifikatom kar pomeni, da je abe gel primeren tudi za posameznike z verskimi ali kulturnimi omejitvami

Na voljo tudi v prahu: 

https://appliednutrition.si/prah-formule/abe-315g-preworkout-z-teakrinom/

Priporočena uporaba:

Abe gel zaužijte 15 minut pred treningom, najbolje na prazen želodec. Ne prekoračite enega odmerka na dan. Ni ga potrebno zaužiti z vodo, vendar poskrbite, da ste dovolj hidrirani.

Sestavine abe gela:

Citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, natrijev bikarbonat, citronska kislina, taurin, kofein, Theacrin, naravni okus, barva, sukraloza, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano. Ta izdelek ni namenjen otrokom, mlajšim od 16 let ali nosečnicam. SHRANITE NA SUHO HLADNO MESTO. PRIMERNO ZA VEGANE. VISOKA VSEBNOST KOFEINA 200 mg na odmerek.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Prehrambene informacije o izdelku

Prehranske lastnosti:

na (100 g)na(60 g) odmerek*%RI
Energy228 kJ / 54 Kcal137 kJ / 32 Kcal
Fat0 g0 g
of which Saturates0 g0 g
Carbohydrate0 g0 g
of which Sugars0 g0 g
Protein0 g0 g
Salt0 g0 g
Citrulline Malate 2:15.71 g4 g
Creatine Monohydrate4.28 g3 g
Beta-Alanine2.85 g2 g
Caffeine285.7 mg200 mg
Taurine285.7 mg200 mg
TheaCrine142.8 mg100 mg
Nicotinamide B3114.2 mg80 mg500
Cyanocobalamin B12142.8 mcg100 mcg4000

Sestavine:

Voda, citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, ksantan, regulatorji kislosti (citronska kislina, tri-natrijev citrat), brezvodni kofein, tavrin, teakrin, naravni aromatični pripravki, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), sladilo , Natrijev klorid, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).