Akcija!

BCAA 6K

34.90 24.90

Tablete BCAA 6K z razvejano verigo vsebujejo tri od 9 esencialnih aminokislin, levcin, izolevcin in valin v razmerju 4: 1: 1. Ključne prednosti:

  • 6000mg BCAA na odmerek
  • Dodana vitamina B6 in B12
  • Razvejane aminokisline, Levcin, Izolevcin in Valin 4:1:1

Opis

240 tablet/40 odmerkov

Tablete BCAA 6K z razvejano verigo vsebujejo tri od 9 esencialnih aminokislin, levcin, izolevcin in valin v razmerju 4: 1: 1.

Ključne prednosti:

  • 6000mg BCAA na odmerek
  • Dodana vitamina B6 in B12
  • Razvejane aminokisline, Levcin, Izolevcin in Valin 4:1:1

Tablete BCAA 6K zagotavljajo 6000 mg BCAA na odmerek (6 tablet) in jih lahko vzamete skozi ves dan, pred in po treningu. Tablete BCAA 6K lahko jemljejo aktivni posamezniki in so primerne za vse, ki sodelujejo v intenzivnem treningu. Dodatek napredne, zelo biološko dostopne oblike vitaminov B6 in B12 v kompleks BCAA 6K bo prav tako pripomogel k izboljšanju vaše energetske ravni in vzdržljivosti, kar bo pripomoglo k nadaljnjemu povečanju vašega treninga in hkrati izboljšalo okrevanje.

Priporočena uporaba:

Vzemite en odmerek (6tablet) z vodo, kadar želite dodaten vnos BCAA aminokislin. Najpogosteje se uporabjajo pred in po treningu.

 

Testirano za profesionalne športnike:

Vsaka sestavina v tej seriji je pod strogim nadzorom in testiranjem prepovedanih snovi pred proizvodnjo v okviru nadzorovanega programa. Končni izdelki se nato proizvajajo in pakirajo v akreditiranem laboratoriju ISO 22000, BRC, GMP in Halal, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varni za uporabo pri športnikih.

GMP

Ta izdelek je bil izdelan v obratu GMP pod strogim nadzorom kakovosti, ki zagotavlja dosledno visoko kakovost, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet (MA) ali specifikaciji proizvoda.

Opozorilo:

Pred uporabo tega zdravila se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali če dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-e) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Prehrambene informacije

Prehrambene informacije o izdelku

Prehranske lastnosti:

Odmerek: 6 tablet Vsebnost: 40 odmerkov
na odmerek*PV %
L-Leucine4000 mg
L-Isoleucine1000 mg
L-Valine1000 mg
Vitamin B63 mg214
Vitamin B125 mcg200

Ostale sestavine:

Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza. Zasteklitvena sredstva: Hidroksipropilmetil celuloza, zelenjavni glicerin (iz Palm Kernel Oil & kokosovega olja). Sredstva proti strjevanju: rastlinska stearinska kislina, silicijev dioksid, zelenjavni magnezijev stearat. Celulozna guma. BREZ : glutena, pšenice, mlečnih izdelkov, soje, kvasa, konzervansov, sladil, umetnih okusov ali barv.