Akcija!

SEX BOMB ZANJ 120kapsul

29.90 19.90

120kapsul/ 90g/ 60 odmerkov

Spodbujevalec libida za moške

Sex Bomb je aktivni dodatek za libido za moške, ki ustvarja hitrejše spolno vzburjenje, saj poveča občutljivost z izboljšanim pretokom krvi.

Ključne prednosti:

  • Spodbuja spolno zdravje moških
  • Poveča vzburjenje
  • Kapsule na rastlinski bazi, primerne za potrošnike s prehranskimi, verskimi ali kulturnimi omejitvami

Opis

120 kapsul/90g/ 60 odmerkov

Spodbujevalec libida za moške

Sex Bomb je aktivni dodatek za libido za moške, ki ustvarja hitrejše spolno vzburjenje, saj poveča občutljivost z izboljšanim pretokom krvi.

Morda ste zadnje čase, toliko pod stresom, da zmanjka časa in energije za bližino. Morda se ne počutite dobro. Včasih je krivec stres, včasih kaj drugega. Ko gre za povečanje vašega spolnega nagona, gre žal še vedno za neke vrste tabu temo. Ne glede na to je zdravo spolno življenje pomembno za zmanjšanje stresa, vzpostavitev zdravega odnosa s partnerjem in izboljšanje splošnega zdravja in dobrega počutja.

Prehrana in telesna vadba nudita najboljše rešitve za spodbujanje spolne želje, vendar lahko tudi številna zeliščna orodja nudijo podporo. Applied Nutrition so prvi v fitnes industriji, ki so ustvarili dodatek za izboljšanje spolne sle v obeh moških in ženski različici!

Sex bomb zanj vsebuje prah Maca, izvleček aswagande in Damiano. Poleg teh močnih zelišč Sex bomb zanj vsebuje še veliko drugih ojačevalcev za močan dodatek za libido.

Maca

Ta rastlina raste na visoki nadmorski višini Peruja. Maca je znana po izboljšanju poželenja in orgazma tako pri moških kot pri ženskah in po učinku Viagre. Dali so ga starim perujskim bojevnikom, da bi izboljšali moč v bitki.

Ginseng

Ginseng, poveča pretok krvi za človeka, vendar se je tudi izkazal za obetajoče pri spodbujanju želja, učinkovitosti, energije in orgazma. To je najverjetneje posledica vpliva na sistem dopamina, ki je kompleksen sistem možganov, za katerega raziskovalci verjamejo, da sproži spolni nagon. Več kot polovica moških v študijah z ginsengom pogosteje poroča o izboljšanju “razpoloženja”.

Horny Goat Weed

Tako kot pove že njeno ime  je  kozji pleveli listnata rastlino, ki  že dolgo velja za spodbujevalec  libida. Predvsem pri moških ta rastlina igra vlogo pri odpravljanju erektilne disfunkcije.

L-arginin

To aminokislino nekateri imenujejo za nadomestek viagre pri moških in ženskah. Deluje pri obeh spolih s povečanjem pretoka krvi skozi organe. Povečan pretok krvi bo moškemu dalj časa nudil užitek.

Fenugreek

Avtohton za Indijo in Severno Afriko se uporablja v tradicionalni medicini za zdravljenje artritisa in spolne disfunkcije. Fenugreek deluje s povečanjem stopnje spolne vzburjenosti in testosterona ter izboljša športno zmogljivost pri moških.

Ko potrebujete spodbudo v spalnici, se obrnite na Sex Bomb zanj!

Ključne prednosti Sex bomb zanj:

  • Spodbuja spolno zdravje moških
  • Poveča vzburjenje
  • Kapsule na rastlinski bazi, primerne za potrošnike s prehranskimi, verskimi ali kulturnimi omejitvami

Priporočena uporaba Sex bomb zanj:

Vzemite 2 kapsuli na dan, pred spanjem.

Odmerek: 2 kapsuli

Vsebnosti: 60 odmerkov

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija Sex bomb zanj je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Ostale sestavine Sex bomb zanj:

Rastlinska ovojnica kapsule (hidroksipropil metilceluloza), sredstva proti strjevanju (zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid).

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Dodatne informacije

Teža0.090 kg

Prehrambene informacije

Prehrambene informacije o izdelku

Prehranske lastnosti:

na 2 kapsuli*PV %
L-Arginine210 mg
Maca Powder (Maca Extract 10:1)200 mg
KSM-66® Ashwagandha Extract (Organic Ashwagandha Withania Somnifera L)200 mg
Fenugreek (60% Saponin) (4-Hodroxy Isoleucine)105 mg
Tribulus Terrestris Powder (95% Saponins)100 mg
Nettle Extract (Urtica Dioica)85 mg
Ginseng Extract (10:1)75 mg
Ginger Extract (Zingiber Officinale) Root (Standardised Min 5% Gingerols)75 mg
Cocao Extract50 mg
Celery Seed Extract (Powder)25 mg
Cordyseps Sinesis25 mg
Quercetin25 mg
Damiana (Leaf) Extract25 mg
Vitamin B3 (Nicotinamide)16 mg100%

Ostale sestavine:

Rastlinska ovojnica kapsule (hidroksipropil metilceluloza), sredstva proti strjevanju (zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid).