SEX BOMB ZANJO 120 kapsul

24.90

120kapsul/ 9og/ 60 odmerkov

Spodbujevalec libida za ženske

Sex Bomb je aktivni dodatek za libido za ženske, ki ustvarja hitrejše spolno vzburjenje, izboljša občutljivost z izboljšanim pretokom krvi.

Ključne prednosti:

  • Spodbuja spolno zdravje žensk
  • Poveča vzburjenje
  • Kapsule na rastlinski bazi, primerne za potrošnike s prehranskimi, verskimi ali kulturnimi omejitvami

Opis

120kapsul/ 9og/ 60 odmerkov

Spodbujevalec libida za ženske

Sex Bomb zanjo je aktivni dodatek za libido za ženske, ki ustvarja hitrejše spolno vzburjenje, izboljša občutljivost z izboljšanim pretokom krvi.

Morda ste zadnje čase, toliko pod stresom, da zmanjka časa in energije za bližino. Morda se ne počutite dobro. Včasih je krivec stres, včasih kaj drugega. Ko gre za povečanje vašega spolnega nagona, gre žal še vedno za neke vrste tabu temo. Ne glede na to je zdravo spolno življenje pomembno za zmanjšanje stresa, vzpostavitev zdravega odnosa s partnerjem in izboljšanje splošnega zdravja in dobrega počutja.

Prehrana in telesna vadba nudita najboljše rešitve za spodbujanje spolne želje, vendar lahko tudi številna zeliščna orodja nudijo podporo. Applied Nutrition so prvi v fitnes industriji, ki so ustvarili dodatek za izboljšanje spolne sle v obeh moških in ženski različici! Sex bomb zanjo in zanj.

Sex bomb zanjo vsebuje:

Korenino Ashwaganda

Njena priljubljenost pri ženskah je posledica načina, kako stimulira libido in povečuje zadovoljstvo. Zelišče lahko poveča dotok krvi v ženske spolne organe, kar ustvarja intenzivno spolno izkušnjo.

Korenina Maca

To je bila zelenica za ženske, ki so stoletja živele v Andih. Maca visoko vsebnost joda podpira žensko hormonsko ravnovesje in visoke ravni cinka, bistveni mineral za spolne hormone, ki izboljša spolne izkušnje in zadovoljstvo.

Muira Puama

Ženske, ki uporabljajo muira puama, poročajo o porastu libida, želje, spolnega užitka in intenzivnejših orgazmih. Njegov pozitivni učinek na spolno izkušnjo pred menopavzo in po menopavzi podpira njene splošne koristi za spolno in reproduktivno zdravje žensk.

Avena sativa

Generacije žensk stojijo za Avena sativa zaradi svojih afrodiziak in libido-stimulativnih lastnosti. Tradicija veleva, da povečuje stimulacijo in pospešuje fizične in čustvene želje po seksu. Znanstveniki, ki poskušajo razumeti, kako deluje, verjamejo, da sproščajo vezan testosteron in zagotavljajo telesu hormone, potrebne za spolno stimulacijo.

Damiana

Damiana, raste  na ameriškem jugozahodu, v Mehiki, na Karibih in v Južni Ameriki. Mnogi menijo, da je ta list zelo cenjen libido pospeševalnik. Flavonoidi, fenoli, glikozidi, terpenoidi in celo kofein prispevajo k zmanjšanemu občutku stresa in povečanemu pretoku krvi, zlasti v predelu medenice, kjer povečana občutljivost vodi do povečane stimulacije.
 

Ko potrebujete spodbudo v spalnici, se obrnite na naravna zelisca, ki jih najdete v sex bomb zanjo.


Ključne prednosti sex bomb zanjo:

  • Spodbuja spolno zdravje žensk
  • Poveča vzburjenje
  • Kapsule na rastlinski bazi, primerne za potrošnike s prehranskimi, verskimi ali kulturnimi omejitvami

Priporočena uporaba sex bomb zanjo:

Vzemite 2 kapsuli  sex bomb zanjo na dan, pred spanjem.

Odmerek: 2 kapsuli

Vsebnosti: 60 odmerkov

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo sex bomb zanjo se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Prehrambene informacije o izdelku

Prehranske lastnosti:

na 2 kapsuli*PV %
KSM-66® Ashwagandha Extract (Organic Ashwagandha Withania Somnifera L)400 mg
Maca Powder (Maca Extract 10:1)200 mg
Muira Puama200 mg
Damiana Leaf Extract200 mg
Avena Sativa Extract200 mg
Zinc Citrate20 mg200

Ostale sestavine:

Rastlinska ovojnica kapsule (hidroksipropil metilceluloza), sredstva proti strjevanju (zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid).