Akcija!

ZMA PRO (cink, magnezij, vit B6)

39.90 24.90

ZMA Pro je edinstvena kombinacija cinka in magnezija ter vitamina B6 in ima številne prednosti za telo in njegovo funkcionalnost. Vsaka od treh sestavin je bila posebej izbrana zaradi svojih edinstvenih lastnosti z dodanimi KSM-66® Ashwagandha in AstraGin® Ključne prednosti:

 • Cink prispeva k ohranjanju normalne ravni testosterona v krvi
 • Magnezij podpira normalno delovanje živčnega sistema in delovanje mišic
 • Vitamin B6 prispeva k zmanjšanju posledic utrujenosti in stresa
 • Primerno za vegane

Opis

CINK, MAGNEZIJ IN VITAMIN B6

60 kapsul /50g /30 odmerkov

ZMA Pro je edinstvena kombinacija cinka in magnezija ter vitamina B6 in ima številne prednosti za telo in njegovo funkcionalnost. Vsaka od treh sestavin je bila posebej izbrana zaradi svojih edinstvenih lastnosti z dodanimi KSM-66® Ashwagandha in AstraGin®

Kjučne prednosti ZMA:

 • Cink prispeva k ohranjanju normalne ravni testosterona v krvi
 • Magnezij podpira normalno delovanje živčnega sistema in delovanje mišic
 • Vitamin B6 prispeva k zmanjšanju posledic utrujenosti in stresa
 • Primerno za vegane

Priporočena uporaba ZMA:

Vzemite 2 kapsuli zma pred spanjem, priporočljiv s hrano.

Ugodni vplivi cinka in magnezija v ZMA:

 • Izboljša fizične sposobnosti
 • Podpora plodnosti pri moških
 • Podpora plodnosti pri ženskah
 • Izboljšano srčno žilno zdravje
 • Boljša občutljivost na inzulin
 • Super antioxidant
 • Razstrupljanje možganov
 • Izboljšane kognitivne sposobnosti in boljša možganska aktivnost
 • Boljše razpoloženje
 • izboljšana uporaba energije v telesu
 • boljša produkcija rdečih krvničk
 • boljša vgradnja kalcija v kosti
 • večja absorbcija d vitamina zaradi aktivacije določenih encimov

   

  Ime vitamin B6 se nanaša na 6 različnih, a kemijsko vseeno podobnih snovi, ki imajo v telesu vse enako biološko funkcijo. Imenujemo ga tudi piridoksin. Vitamin B6 je topen v vodi. V telesu sodeluje v več kot sto reakcijah in ima osrednjo funkcijo pri metabolizmu aminokislin, uravnavanju hormonov in mnogih drugih. Tudi Evropska agencija za varnost hrane, EFSA, je v povezavi s tem vitaminom potrdila mnoge znanstveno utemeljene trditve, ki se lahko uporabljajo na živilih, ki so zadostni vir tega vitamina:

  – ima vlogo pri sintezi cisteina

  – prispeva k sproščanju energije pri presnovi

  – prispeva k delovanju živčnega sistema

  – prispeva k presnovi homocisteina

  – ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena

  – prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju

  – ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk

  – ima vlogo pri delovanju imunskega sistema

  – prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti

  – ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Prehrambene informacije o izdelku

Prehranske lastnosti:

Odmerek: 2 kapsuli

Vsebnost: 30 odmerkov

na odmerek*%PV
Vitamin B610.5 mg750
Magnesium450 mg120
Zinc30 mg300
AstraGin®45 mg
KSM-66® Ashwagandha200 mg

SESTAVINE

Magnezij (magnezijev oksid), ekstrakt KSM-66® Ashwagandha (izdelan z certificiranim ekološkim Ashwagandha Withania Somnifera L), cink (cinkov L-monometionin), AstraGin® (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus), vitamin B6 (piridoksin HCL). Druge sestavine: rastlinska ovojnica kapsule: hidroksipropilmetil celuloza, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid.