Akcija!

Paket fatburner (2.izdelka)

89.80 64.90

Ključne prednosti:

 • Dodan krom, ki prispeva k boljši presnovi makrohranil
 • Vsebnost kofeina 278mg, kar izboljša termogenezo
 • Vitamini B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa skozi dan
 • Odlična kombinacija za izgubo maščobe v enem izdelku
 • Softgeli enostavni za zaužitje
 • Testirano za profesionalen športnike
 • Vegetarijanske kapsule

Opis

Paket fatburner

Vključuje ultimativno kombinacijo večih sestavin za uspešno in učinkovito pomoč pri izgubi maščobe.

Shred-X je napreden in inovativen fatburner, ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki ji ima večina pri oblikovanju telesa.

Ključne prednosti:

 • Odlična kombinacija za izgubo maščobe v enem izdelku
 • Softgeli enostavni za zaužitje
 • Testirano za profesionalne športnike

Naravna mešanica fatburnerja

Cla, L-karnitin in zeleni čaj so idealni za vsakogar, ki si želi izoblikovati telo v povezavi z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. Sestavljen izdelek, ki vsebuje naravno prisotne maščobne kisline CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin tartrat, ki se odlično absorbira in koncentriran ekstrakt zelenega čaja (Camellia Sinensis) v mehkih gelih, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti.

Priporočeno odmerjanje:

Vzemite dva softgela 1 do 3 krat na dan skupaj s hrano.

Odmerek: 2. softgela

Vsebuje: 50 odmerkov

Shred-X je napreden in inovativen fatburner, ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki ji ima večina pri oblikovanju telesa.

Ključne prednosti:

 •  Krom- prispeva k presnovi makrohranil
 • Vsebnost kofeina 278mg
 • Vitamin B pripomore k zmanjšanju utrujenosti in stresa skozi dan
 • Vegetarijanske kapsule
 • zelo močan fatburner

Priporočena uporaba:

Odmerek: 3 kapsule

Vsebnost: 30 odmerkov

Zaužijte 3 kapsule dnevno skupaj s hrano.

 • Priporočen vnos

Paket fatburner je priporočljiv za vsakega aktivnega posameznika/co, ki želi dodatno spodbudo pri porabi maščob. Shred-X namreč znižuje apetit in poveča raven energije. Vitamini B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa. Cla, zeleni čaj in L-karnitin še dodatno pomagajo tvoriti optimalno kombinacijo za dvig termogeneze oz. pospešeno porabo energije med treningom. Top izbira fatburnerja s strani strokovnjakov in športnikov.

Sestavine Shred-X fatburnerja:

Izvleček zelenega čaja (95% polifenoli), brezvodni kofein, kajenski poper, ekstrakt listov oljk (standardiziran za 30% Oleuropeina), L-tirozin, L-teanin, kajenski poper, holin bitartrat, teakrin (kot theacrine), zeliščna kapsula : Hidroksipropil metilceluloza, gama-butirobetain etil ester HCL, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid, vitamin B3 (kot nikotinamid), BioPerine® (izvleček črnega popra), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (kot cianokobalamin), krom pikolinat.

Sestavine Cla, zeleni čaj in l-karnitin:

CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin, ekstrakt zelenega čaja (polifenol se uporablja kot topilo za ekstrakcijo zelenega čaja), zelenjavni želatinasti gel (zelenjava, glicerin, prečiščena voda).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

 

Prehrambene informacije

Prehrambene lastnosti CLA, Green tea, L-carnitine:

2. softgela
CLA (80% PV)1300 mg
L-karnitn330 mg
Ekstrakt zelenega čaja (98% TP)310 mg

Prehrambene lastnosti ShredX

Prehranske vrednosti:

Količina na odmerek

Green Tea (95% Polyphenols)400 mg
Caffeine Anhydrous250 mg
Cayenne Pepper200 mg
Olive Leaf Extract200 mg
TeaCrine®100 mg
Gamma-Butyrobetaine Ethyl Ester HCL25 mg
BioPerine®5 mg
L-Tyrosine150 mg
L-Theanine150 mg
Choline150 mg
Vitamin B316 mg100.4 %*
Vitamin B65 mg358 %*
Vitamin B12200 mcg8000 %*
Chromium120 mcg300 %*

Skupni kofein vseh sestavin: 278mg