Akcija!

BRISAČA APPLIED NUTRITION 1kos

14.90 9.90

Brisača z logotipom Applied Nutrition za doma, v fitnes ali na plažo. Iz čistega bombaža, za odlično vpijanje.

Mere: 41cm X 100cm

Šifra: bap Kategorije: , ,

Opis

Brisača z logotipom Applied Nutrition. Uporabite jo lahko  doma, na  fitnesu ali  plaži. Iz čistega bombaža, za odlično vpijanje. Brisača je značilne modre barve, kakršno vsbujejo vsi izdelki Applied Nutrition.

*brisača je narejena v EU

Mere:  brisača 41cm X 100cm

Ostali dodatki znamke Applied nutrition:

 • šejker-moder
 • šejker 3v1
 • brisača iz bombaža
 • bluetooth slušalke
 • jug 2,5 l

  Applied Nutrition brisača se bo odlično podala k BT slušalkam, šejkerju in jugu. Brisača je izredno vpojna in mehka.

Šejker-moder

Šejker Applied Nutrition je idealen za mešanje beljakovinskih napitkov, kot je Critical Whey ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi, kot so izdelki pred vadbo. Naš shaker ima kapaciteto 700 ml z blagovno znamko Applied Nutrition in edinstvenim modrim vrhom. Opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Konstrukcija šejkerja je preprosta in ergonomska, lahka zasnova pa je idealna za nošenje v telovadni torbi. Pokrov ima velik izliv, ki omogoča enostavno in hitro porabo mešanega izdelka.

Šejker izdeluje vodilni svetovni proizvajalec Buchsteiner s sedežem v Nemčiji. To je originalni mešalnik MixMaster, zato je izdelek visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj. Šejker Applied Nutrition je kot nalašč za ustvarjanje šejka brez grudic. Prav tako ima priročne meritve na strani stresalnika, od 100 ml do 700 ml v korakih po 100 ml za natančnost. OPOZORILO: Šejkerja ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ob odprtju.

Šejker 3v1

700-mililitrski šejker  blagovne znamke Applied Nutrition. Šejker  je opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Obenem ima prostor za skladiščenje kapsul ali proteinskega praška na dnu.

Ključne prednosti:

 • 100% varen za pomivalni stroj
 • Izdelan v Nemčiji
 • Volumen 700ml
 • Ergonomska oblika

Bluetooth brežične slušalke:

Blagovna znamka Applied Nutrition
Brezžične stereo Bluetooth slušalke z zaščitno torbico za polnjenje. Uživajte v svoji glasbi povsod s funkcijo HD klicev. Z enim dotikom preklopite pesmi in sprejmite / končajte klice.

Kompatibilne z iOS in Android napravami

Model:i7mini TWS

Frekvenca 2.40GHZ

Input: DC5V

Razdalja dosega:12M

Čas igranja:-2-3 ure

Čas polnjenja: 1-2 uri

Čas v standby: 100ur

Jug 2,5l

 • 2,5l prostornine
 •  brez BPA/PETG
 • Preprečuje puščaje

Zagotovite optimalno hidracijo skozi ves dan z 2,5 litrskim vrčem/bidonom Applied Nutrition. Hidracija igra ključno vlogo pri optimalnem delovanju, zato je to idealen in priročen način, s katerim boste zadovoljili svoje potrebe po vodi. Bidon je lahek in vsestranski, zato ga lahko imate s seboj čez dan, na potovanjih, v pisarni ali ob treningu v telovadnici. Bidon ima plastično navojno zaporko s plastičnim notranjim navojem, ki preprečuje puščanje, in ima ločen dostopni jeziček za pitje, ki preprečuje nevšečnost odstranjevanja pokrovčka, kar preprečuje izgubo pokrov. Ima tudi plastični ročaj na strani, ki ga držite med pitjem, velik izliv pa pomeni, da je pitje hitro in enostavno.

Plastika, ki se uporablja v steklenici PETG / BPA Free. Gre za trden in prožen dizajn. Upoštevajte, da bidon ni primeren za vroče tekočine.

*spremljaj nas na instagramu: appliednutrition slovenija, morda bo brisača tvoja nagrada*

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke.
APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.