Akcija!

L-KARNITIN NAPITEK Z ZELENIM ČAJEM

29.90 19.90

Applied Nutrition L-karnitin tekoči dodatek, ki vsebuje 50 mg ekstrakta zelenega čaja in 3000 mg L-karnitina na 15 ml v enem odmerku.

* Z DODANIM VITAMINOM C

Ključne prednosti:

  • 3000mg L-karnitina na odmerek
  • Vsebuje 50mg ekstrakta zelenega čaja na odmerek
  • Esencialna amino kislina
  • Primerna za vegane

certifiedgmp

Opis

480ml /32 odmerkov

Z DODANIM VITAMINOM C

Applied Nutrition L-karnitin tekoči dodatek, ki vsebuje 50 mg ekstrakta zelenega čaja in 3000 mg L-karnitina na 15 ml v enem odmerku.

Ključne prednosti:

  • 3000mg L-karnitina na odmerek
  • Vsebuje 50mg ekstrakta zelenega čaja na odmerek
  • Esencialna amino kislina
  • Primerna za vegane

100% naraven okus

Applied Nutrition L-karnitin tekoči dodatek, ki vsebuje 50 mg ekstrakta zelenega čaja in 3000 mg L-karnitina na 15 ml na obrok. L-karnitin ima pomembno presnovno vlogo pri spodbujanju hujšanja, saj pomaga pri prenosu maščob v mitohondrije, kjer se porabljajo kot vir energije. Klinične raziskave so pokazale, da L-karnitin podpira športno zmogljivost in vzdržljivost. Z večjo odvisnostjo od maščobe za energijo telo zmanjša izločanje mišičnega glikogena. To lahko v kombinaciji z zmanjšanjem kopičenja mlečne kisline v mišicah podaljša vadbeno zmogljivost pred utrujenostjo.

Priporočena uporaba:

Pretresi pred uporabo. Dvakrat na dan popij žlico l-karnitina(15ml).

 

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Prehrambene informacije

Prehrambene informacije o izdelku

Prehranske lastnosti:

Odmerek: ena žlica (15ml) Vsebnost: 32 odmerkov
na odmerek(15 ml)na(100 ml)
Calories1.5 kcal10 kcal
Total Fat0 g0 g
Total Carbohydrate0 g0 g
of which Sugars0 g0 g
Protein0 g0 g
Salt0 gTrace
L-Carnitine3000 mg20 g
Green Tea Extract50 mg333 mg
Vitamin C100% RI*660% RI*

Sestavine:

Deionizirana voda, L-karnitin, jabolčna kislina, ekstrakt zelenega čaja, naravno aromo, sladila (Acesulfam K, sukraloza), konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), naravna barva (ekstrakt pese), vitamin C (askorbinska kislina).